Kom en Beleef Den Helder!

Beleef Den Helder

Zondag 27 mei is het zover, dan is het evenement Beleef Den Helder. Speciaal voor deze dag hebben tien culturele instelling uit Den Helder samengewerkt om een mooi programma samen te stellen voor jong en oud. Voor slechts €10,- p.p. boek je een belevenis met diverse activiteiten voor een compleet verzorgd dagje uit.

De hele dag door staan de culturele instellingen voor je klaar en nemen je mee op avontuur, laten de bijzondere natuur in de stad zien en geven je de kans om de cultuur en het verleden van Den Helder te ontdekken. Bekijk snel de belevenissen, er zijn namelijk maar een beperkt aantal plekken beschikbaar! Dus wees er snel bij en bestel je tickets via www.denhelder.online/beleefdenhelder .

Busvervoer is inclusief!

Bij het boeken van een belevenis kun je gratis met de bus naar Den Helder. We hebben een aantal plekken in gemeenten Schagen en Hollands Kroon waar je op kunt stappen, uiteraard brengen we je ook weer terug naar waar je bent opgestapt.

Stapel zelf bouwstenen

Een aantal activiteiten zijn ook los te boeken. Kies voor een bouwsteen en stel je eigen dagje uit samen. Een bouwsteen kost € 5,- p.p. Gratis busvervoer is niet van toepassing op de bouwstenen.

Tickets en informatie via www.denhelder.online/beleefdenhelder

Wordt mede mogelijk gemaakt door:

• Marinemuseum – www.marinemuseum.nl
  • Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers – www.reddingmuseum.nl