Kinderfeestjes


In het Reddingmuseum kun je je verjaardag vieren en op een spannende manier kennis maken met redders en reddingboten.

Kinderfeest

In het museum zijn allerlei reddingboten te zien en kun je op een nagebouwde reddingboot meevaren. Ook maak je een aanvaring op zee mee en kun je uitproberen of jij een goede redder bent. Je maakt als heuse redder samen met je vriendjes en vriendinnetjes een speurtocht door het museum en ga je met je vriendjes en vriendinnetjes met de Johan de Witt een rondvaart maken.

Leeftijd: 5  t/m 12 jaar

Duur feestje: twee uur


Kinderfeestje – € 8.50 per kind

Maak van je kinderfeestje en stoer avontuur in het Reddingmuseum! Met dit kinderfeestje heb je toegang tot het museum, doe je een leuke speurtocht en maak je in het vaarseizoen een vaartocht door de binnenhaven van Den Helder in een echte reddingboot. Buiten het vaarseizoen ga je bootjes schilderen met je vriendjes. Kinderen kunnen zich uren vermaken in het Reddingmuseum. Tussendoor serveren wij lekkere limonade om de dorst te stellen. De jarige krijgt een cadeautje van het museum!

 

Kinderfeestje met begeleiding – € 9.50 per kind

Wil je begeleiding? Dat kan! Met dit kinderfeestje heb je toegang tot het museum, doe je een leuke speurtocht en maak je in het vaarseizoen een vaartocht door de binnenhaven van Den Helder in een echte reddingboot. Een museumdocent helpt je met de speurtocht, begeleidt je tijdens de vaartocht of het bootje schilderen en verteld bovenal vele mooie reddersverhalen. Je kunt de docent alles vragen over de reddingboten en alles wat te zien is in het museum. Tussendoor wordt er limonade geserveerd om de dorst te lessen. De jarige krijgt een cadeautje van het museum!

 

Combinatie feestje met McDonalds- € 12.50 per kind

Geen zin om poffertjes, pannenkoeken of patatjes te bakken? Dan heeft het Reddingmuseum nog de combinatie kinderfeestje samen met McDonalds. Voor een bedrag van € 12.50 per kind krijgen de kinderen toegang tot het museum, een vaartocht of houten bootjes beschilderen, limonade en eten/ drinken bij McDonalds. Te reserveren bij McDonalds.

boot en mannetje

Reservering via Reserveringsformulier Kinderfeest.

Hierna nemen we met u contact op en krijgt u een bevestiging.


Geef een reactie