Kinderfeestjes


In het Reddingmuseum kun je je verjaardag vieren en op een spannende manier kennis maken met redders en reddingboten.

Kinderfeest

In het museum zijn allerlei reddingboten te zien en kun je op een nagebouwde reddingboot meevaren. Ook maak je een aanvaring op zee mee en kun je uitproberen of jij een goede redder bent. Je maakt als heuse redder samen met je vriendjes en vriendinnetjes een speurtocht door het museum en ga je met je vriendjes en vriendinnetjes met de Johan de Witt een rondvaart maken.

Leeftijd: 5  t/m 12 jaar

Duur feestje: twee uur


Kinderfeestje budget – € 6.50 per kind

Wilt u liever dingen in eigen hand houden? Dat kan met het budget feestje. Met dit feestje heeft u toegang tot het museum, een vaartocht door de binnenhaven en een mini speurtocht door het museum. Bij het vertrek krijgen de kinderen nog een herinnering mee.

Kinderfeestje normaal – € 8.00 per kind

Ook met dit feestje krijgt u toegang tot het museum, een vaartocht, een rondleiding met een museumdocent en een cadeautje van het museum. Tussendoor is er nog een pauze met limonade om de dorst te lessen. Aan het eind krijgen de kinderen nog een herinnering mee.

Kinderfeestje luxe – € 9.00 per kind

Dit feestje is hetzelfde als kinderfeestje normaal maar bij dit feestje gaan de kinderen ook nog knutselen. De knutselwerken mogen natuurlijk meegenomen worden naar huis.

Combinatie feestje met McDonalds- € 12.00 per kind

Geen zin om poffertjes, pannenkoeken of patatjes te bakken? Dan heeft het Reddingmuseum nog de combinatie kinderfeestje samen met McDonalds. Voor een bedrag van € 12.50 per kind krijgen de kinderen toegang tot het museum, een vaartocht, houten bootjes beschilderen, limonade en eten/ drinken bij McDonalds. Te reserveren bij McDonalds.

boot en mannetje

IN DE WINTERMAANDEN (NOV-MRT) ZIJN ER GEEN VAARTOCHTEN.  KINDERFEESTJES ZIJN DAN 2 EURO GOEDKOPER EN 30 MINUTEN KORTER.

Reservering via Reserveringsformulier Kinderfeest.

Hierna nemen we met u contact op en krijgt u een bevestiging.


Geef een reactie